top of page

Droomexpress Theaterfestival Boulevard


Op 4 augustus biedt zich een unieke kans aan om live deel te nemen aan de diepere betekenis van dromen. Alexandra Broeder (theatermaker) zal met Sara Hermanides (droomexpert) in gesprek gaan over de rol van dromen als boodschappers van onze ziel. Tijdens deze sessie zal Sara live twee dromen van het publiek duiden.

De editie van Theaterfestival Boulevard is gericht op de rituele voorstelling Memoria van Tijd van de Wolf. Deze voorstelling onderzoekt de hedendaagse betekenis van dromen en heling, in navolging van de Droomtempels uit het oude Griekenland, waar mensen destijds voor genezing naartoe trokken. Welke rol kunnen dromen en visioenen spelen in het herstel van onze ziel, in een tijd waarin psychiatrie voornamelijk biomedisch is geworden?

Sinds 2015 presenteert Theaterfestival Boulevard het werk van Alexandra Broeder (Tijd van de Wolf). Eerdere voorstellingen op het festival, zoals The Ghosttrack (2020) en The Sheeptown Project (2022), richten zich beide op de rol van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en het mentale welzijn van mensen.


Sara Hermanides is de medeoprichter van In the Heart of Change en een expert op het gebied van symbooltaal en dromen. Volgens haar zijn dromen logisch en duidelijk. Ze werkt met de Reflectiemethode, die is doordrenkt met wijsheid uit verschillende werelden waarin ze zich heeft bewogen. Dit vakmanschap verbindt spiritualiteit, natuurprincipes, symboliek, en ons wetenschappelijk denkvermogen. De oorsprong van deze wijsheid komt uit de droomwereld, de wijsheid die ons in de nacht bezoekt. De methodiek die Sara gebruikt voor het duiden van dromen is ook toepasbaar op de (dag)realiteit en biedt een geheel nieuw perspectief dat werelden opent voor degenen die durven te kijken.


Datum: 4 augustus 2024

Tijd: 13:30 uur

Toegang: Gratis

Host: Alexandra Broeder

Gast: Sara Hermanides

Moderator: Babette Kalker

23 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page