top of page

DE MAGIE VAN DE GODIN ISIS EN DE VLEERMUIS


De droom van Carlijn is een spiegel voor iedereen die weleens wat verdoofd om niet te hoeven voelen. Als we eerlijk zijn, is deze droom een boodschap voor ons allemaal, want verdoving kent vele vormen. In het huis van de voorvrouwen, gesymboliseerd door het huis van oma, wordt van alles weggestopt, maar per ongeluk ook de vrouwelijke kracht die eigenlijk zou moeten schitteren. Dit kennen we allemaal: hoe houd jij jezelf klein en degelijk? In deze droom komt ISIS, met hoofdletters, in vele vormen langs om ons in één ‘SHOT' wakker te maken en ons te herinneren aan onze ware kracht, ons licht en ons donker, onze kwaliteiten en onze schaduw. Deze droom laat ons zien dat we ons ook niet mogen laten afleiden door het actieve mannelijke in onszelf, gesymboliseerd door de geliefde die zomaar de kamer binnenloopt op het moment dat Carlijn iets dreigde te voelen tijdens de opname. De boodschap dat we onszelf afleiden, waaiert van de droom zo de dag-realiteit in om ons altijd scherp te houden. Ben jij benieuwd welke rol totem vleermuis vervult in deze droom, bekijk dan de duiding via de link.


Veel kijk- en luisterplezier! Ik ben heel benieuwd wat deze droom in jou losmaakt. Laat het ons weten in de comments, per mail, via de post of op de socials.







170 weergaven1 opmerking

1 Comment


Prachtig hierbij de synchronisiteit van het voorbij komen - dit is precies deze maand het leef thema . Ik vandaag dit beluister en op weg ben naar Sven - toeval bestaat niet . Het lijkt zwaar en is tegelijkertijd niet van ons. Dan trots zijn dat je al zo heel bent vandaag …. Liefs Y

Like
bottom of page