top of page

ALLES IS ENERGIE


Stel je voor dat een gruwelijke nachtmerrie juist heel liefdevol bedoeld is van je ziel om jou wakker te maken voor je innerlijke natuurkracht?! Dit gebeurde Alexandra toen zij droomde van een gespietste kat aan een wasrek en een energie die haar bezocht. Op het eerste gezicht gruwelijk omdat we de droom bekijken vanuit onze psychologisch getrainde mind, maar als je de droom leert bekijken vanuit REFLECTIE, de methodiek die ik in mijn nieuwe boek beschrijf, dan geeft dit verhaal een heel verassende boodschap. Heb je zin in een spannend sprookje over de animale kracht van de kat, de geconditioneerde vrouw die haar heksen energie mag gaan eren en onze natuurkracht die ons allemaal de weg wil wijzen, dan wil je deze opname niet missen. Deze droom is er een die voor ons allemaal relevant is, met de diepere lagen van het masculiene en feminiene die naar voren komen, kan iedereen zich herkennen. Wat haal jij voor jezelf uit deze droom?



331 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


hoi Sara,


ik ben helemaal enthousiast geworden om meer te leren en hier meer over te weten om mijn eigen dromen te ontleden. heb je advies en zou ik het kunnen als leek of is hier jaren aan ervaring nodig om goed conclusie te trekken uit je droom. zijn er boeken om hier over te lezen die je aanraad ik weet dat jouw boek volgend jaar uitkomt door de radio uitzending van Thijs. ik kijk er erg naar uit om jouw boek te lezen

Like

Dankjewel lieve Sara en Alexandra voor deze prachtige droomduiding. En of die resoneert aan het collectieve vrouwelijke.

Ik ben door deze duiding geraakt en daarnaast absoluut gesterkt in het volgen van mijn weg. Het proces van "burning" herken ik helemaal inclusief het gevoel dat ik er vorig jaar was op het moment dat ik een krachtige keuze maakte voor mijzelf. En ik juist daarna voor mijn gevoel door de hel ging. Alles viel weg, lichamelijk en geestelijk was ik mijn weg volledig kwijt. Alles wat ik aan zekerheid dacht te hebben opgebouwd in mijn leven verdween. Het ging alleen maar over los laten en laten gaan. Waar ik vorig jaar dacht dat ik er al was bleek dit nog maar…


Edited
Like

Prachtige droomduiding Sara en dank voor je openheid en delen Alexandra. Ik herken zo veel en het schept vertrouwen anderen te zien die er ook mee bezig zijn.


Ik was mega geraakt door de uitnodiging van het leven om de oude masculiene manier los te laten en de vrije magische vrouwelijke heksen/natuurkracht te omarmen. Dat dat spannend is voor het ego, dat het oude echt ten einde is, de nieuwe weg nog onbekend. Ik herken de burning… en hoe spannend dat kan zijn. Of het denken dat je er al bent en dan oh ja… toch niet. Haha. Nou een lach en een traan. Succes en geluk Alexandra (prachtige naam overigens!) met het omarmen van je nieuwe pad.


Ga verder…

Edited
Like
bottom of page